Επαγγελματικό σετ Άγιου Βασίλη αποτελείται από Μεγάλη Γενειάδα, Περούκα και φρύδια
search
  • Επαγγελματικό σετ Άγιου Βασίλη αποτελείται από Μεγάλη Γενειάδα, Περούκα και φρύδια

Επαγγελματικό σετ Άγιου Βασίλη αποτελείται από Μεγάλη Γενειάδα, Περούκα και φρύδια

39,90 €
με ΦΠΑ

Επαγγελματικό σετ Άγιου Βασίλη αποτελείται από Μεγάλη Γενειάδα, Περούκα και φρύδια

Ποσότητα

🎅 Ολοκληρωμένο Επαγγελματικό Σετ Άγιου Βασίλη - Αφεθείτε στη Μαγεία της Εποχής! 🎅

Μεταμορφωθείτε σε έναν χαρούμενο  Άγιο Βασίλη με το Επαγγελματικό Σετ Άγιου Βασίλη, που περιλαμβάνει Περούκα, Φρύδια και Γενειάδα σε μια λεπτή φυσική απόχρωση  λευκού - εκρού  (Ivoire).

Κύρια Χαρακτηριστικά:

🔒 Ασφαλής και Άνετη Εφαρμογή: Η μεγάλη βάση της περούκας σας επιτρέπει να κρύψετε τα μαλλιά σας μέσα, ενώ η ελαστικότητά της διασφαλίζει την παραμονή στη θέση του καθ' όλη τη διάρκεια της παράστασής σας.

📏 Ποικιλία σε Μεγέθη: Κατάλληλο για άτομα με περιφέρεια κεφαλής από  44εκ  έως 62 εκ, το σετ μας ταιριάζει στους περισσότερους. Απολαύστε άνετη εφαρμογή που προσαρμόζεται στις μοναδικές σας ανάγκες.

👂 Γενειάδα: Η μεγάλη λευκή Ivoire γενειάδα διαθέτει διπλή λάστιχο, επιτρέποντας ασφαλή τοποθέτηση πίσω από το κεφάλι. Τοποθετημένη ψηλότερα από το επίπεδο των αυτιών, δεν θα ακουμπήσει τα αυτιά σας, χαρίζοντάς σας την ελευθερία να γίνετε ο  Άγιος Βασίλης χωρίς κούραση με ανεμπόδιστη κίνηση.

🎄 Ιδανικό για κάθε Ευκαιρία: Κατάλληλο για εορταστικές εκδηλώσεις, γιορτές ή θεατρικές παραστάσεις, το Επαγγελματικό Σετ Άγιου Βασίλη μας είναι σχεδιασμένο να υπηρετεί τόσο την υψηλή αισθητική όσο και  λειτουργικότητα.

Αφεθείτε  στη μαγεία των Χριστουγέννων με το προσεκτικά κατασκευασμένο Επαγγελματικό Σετ Άγιου Βασίλη μας.

Έχει μεγάλη ελαστική βάση για να ταιριάζει στους περισσότερους ανθρώπους, συγκεκριμένα είναι κατάλληλη για ανθρώπους με περίμετρο κεφαλής από 44 εκ έως 62 εκ.

Υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής κατά παραγγελία σε ειδικές διαστάσεις επιλογής σας.

Κατασκευάζεται στην Ελλάδα.

Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.